La Salada | לה סלאדה

מדינה:ספרד
איזור: קטלוניה (פנדס)
ינן: טוני קארבו
אחרי שמאס בכך שהענבים הנפלאים - ירושת משפחתו נמכרים לבתי קאווה שונים באזור, החליט טוני קארבו להקים יחד עם אשתו אנה, את יקב לה סלאדה ב-2012.
המטרה היתה לייצר יינות המייצגים את סגנון הייננות שהיה אופייני לאזור בתקופה בה החל סבו של טוני לרכוש כרמים ממגדלים באיזור, על מנת להגדיל ולשפר את חלקות המשפחה. הכרמים הללו בני 80 שנה ומעלה ומאז ומתמיד טופלו בקנאות באופן ביודינמי.
טוני ואנה ממשיכים את מסורת סבו בהכנה יינות יחודיים ללא תוספות וללא הצללה או סינון. כל העבודה במרתף, כולל ביקבוק נעשית על פי לוח השנה הירחי.
בקטלוג של לה סלאדה לא נדיר למצוא כמה בקבוקים של וי בריסט - בתרגום חופשי מקטלונית -יין חבול- יינות סקין קונטקט או כתומים כמו שאנחנו מכירים אותם.
זוהי יננות התערבות מינימלית אמיתית.

במשפט אחד:יקב קאלט שהוא שם נרדף לדרכים הישנות של קטלוניה