MicroBio | מיקרוביו
קרקעות: קליי-ברזל, צפחה, חול
חקלאות: אורגני, ביודינאמי, ביוסינרגיה
יינן: ישמאעל גוזלו
מיקרוביו הוא הפרוייקט האישי של היינן ישמעאל גוזלו (ממקימי יקב אוסיאן).
הוא מכר את חלקו ביקב אוסיאן לאחר שגמלה בליבו ההחלטה לייצר יין בתפיסה שיותר מוכרת לנו מבורגון - ויניפקציה וטיפול בכל חלקה בנפרד תחת תוויות שונות.
משפחתו מחזיקה בכרמים של ענבי וורדחו עתיקים ביותר שהולכים לפחות ארבעה דורות אחורה.
יקב מיקרוביו צמח במהירות והפל לסוג של קאלט בספרד ובעולם היין טבעי בכלל. זאת הודות לחומר גלם יוצא דופן שיש לישמעאל ביד, בנוסף לדרך היצירתית ההרפקנית בה הוא מייצר את יינותיו. לא סתם ידוע הוא בתור "קוסם הוורדחו".