Le Cellier Des Tiercelines | לה סלר דה טריסלין

היינות מאפילסיון ז'ורה נמצאים כיום בתשומת הלב בקרב סומליירים, מסעדנים וחובבי יין סקרנים כאחד. ענבים קלאסיים כמו שרדונה נמצאים ביינות אלה, אך מתקבלת תוצאה שונה מההבנה המקובלת של האדם לגבי הטעם של שרדונה. הקרקעות והאקלים תורמים רבות להפיכת המוצר הסופי ליין יוצא דופן, אטרקטיבי וידידותי לאוכל. שלא לדבר על יין לשיחה נהדרת למסיבת ארוחת ערב. ענבים מקומיים אחרים כמו סבונין, טרוסו וכן פינו נואר מצליחים בצורה יוצאת דופן באזור היין הצרפתי הפחות מוכר הזה. הז'ורה עשיר בביטויים של הענבים הללו: יינות מבעבעים, יבשים, מתוקים, מחומצנים - משהו לכל מנה של הארוחה!
ז'רום ארנו מייצר את היינות האורגניים בעלי השם שלו ביקב שלו ב-Arbois, ככל הנראה אחד הידועים ביותר בז'ורה, כבר למעלה מ-6 שנים. לפני כן, הוא יצר יינות במשך יותר מ-20 שנה עבור יצרני ז'ורה אחרים - הוא היה יד ימינו של סטפן טיסו במשך שנים. ג'רום מייצר 13 יינות שונים - דוגמאות משובחות ואלגנטיות של ענבים מקומיים, תוך שימוש בשמרים מקומיים בלבד ומעט או ללא תוספת סולפיטים. היינות שלו זוכים לדירוג גבוה בצרפת בפרסומי היין הנחשבים השונים.