Rémi Leroy | רמי לרואה

רמי לרואה גדל ב-Meurville, עיירה קטנה בקוט דה בר.
הוא הוכשר כייננולוג ומהנדס חקלאות בבורדו לפני שהשתלט על האחוזה המשפחתית שלו, בת 9 הדונם. בעבר המשפחה מכרה את כל הענבים לבתים גדולים, אבל רמי מייצר כיום כשליש מהיבול תחת המותג שלו.
אזור Aube מסמן את הקצה הדרומי של אזור שמפניה, גיאוגרפית וגיאולוגית הוא קרוב יותר לשכן שאבלי, וגם יושב על שרשרת קימרידג'יאן (אבן גיר). 70% מהגפנים שלו הם פינו נואר, שאר הכרמים שלהם מחלקים כ-20% שרדונה והשאר פינו מונייה, למרות שהוא מגביר נטיעות של שרדונה.
רמי התקדם לעבר ייצור יין בהתערבות נמוכה ככל שהניסיון שלו גדל. הענבים נלחצים ונשארים להתיישב באופן טבעי לפני התסיסה עם שמרים טבעיים. טיפול עדין זה מפחית חמצון ומאפשר לו להשתמש בתוספות SO2 נמוכות מאוד. הוא קוטף ענבים כשהם בשלים לחלוטין, מה שמאפשר לו להשתמש במינימום מניפולציה מאוד על פני השמפניות שלו.
התוצאה: יינות ושמפניות מאוזנים להפליא עם מבנה שיתיישן בחן.

לא נמצאו מוצרים התואמים לבחירה שלך.